Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Banana Ornament set van 2

LivLight Banana Ornament set van 2
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Ornament Banana is een bijzonder product uit de stijlvolle collectie van het meubelmerk LivLight. Deze woonaccessoire bestaat uit twee aluminium-nikkel beelden. Beide beelden hebben de vorm van bananenbladeren. Dankzij de vierkante steunen staan de beelden stevig op elke ondergrond. Het ornament valt absoluut op, want het grootste bananenblad is maar liefst 55 cm. hoog. Ze staan mooi op een dressoir of een bureau. Waar in jouw huis komen deze prachtige bananenbladeren het beste tot hun recht?

Bruto gewicht12 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte16 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte55 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten