LivLight Bali Windlicht Small

LivLight Bali Windlicht Small
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lekker buiten eten op een zomeravond is nog sfeervoller met dit Windlicht Bali Small op tafel. Deze woonaccessoire is gemaakt van fijn keramiek, 20 cm. hoog en voorzien van een handig handvat. Afgewerkt met een sierlijk patroon van boomtakken en verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Niet alleen een mooi windlicht om buiten neer te zetten, maar zeker ook binnen, bijvoorbeeld op het dressoir of de salontafel. Zeg nou zelf, dit prachtige windlicht van het meubelmerk LivLight tovert toch ook een glimlach op jouw gezicht? 

Bruto gewicht1.5 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalFijn keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte15 cm.
Diepte15 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!