LivLight Bali Windlicht Large

LivLight Bali Windlicht Large
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een prachtige woonaccessoire voor zowel binnen als buiten is dit originele Windlicht Bali Large van het meubelmerk LivLight. Een creatie gemaakt van fijn keramiek met een hoogte van 26 cm. hoog. Het windlicht is voorzien van een leuk patroon van boomtakken met bladeren. Door de ruwe afwerking van het keramiek heeft deze lichtbron een fraaie, vintage look. Bestelbaar in diverse kleuren die je natuurlijk leuk met elkaar combineert. Maak jouw avonden nog gezelliger met dit mooie windlicht op tafel!

Bruto gewicht3 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalFijn keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte18.5 cm.
Diepte18,5 cm.
Hoogte26 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!