LivLight Bag Kapstok

LivLight Bag Kapstok
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een kapstok speciaal voor tassen is er de Kapstok Bag van het meubelmerk LivLight. Door de letters die het woord BAG vormen, zal niemand zich vergissen in de bedoeling van deze kapstok. Deze wandkapstok is gemaakt van aluminium is afgewerkt in een mat zilveren kleur. Er zijn twee haakjes waar je tassen aan kunt hangen. Met deze woonaccessoire kun je bij binnenkomst je tas netjes ophangen, zodat je deze nooit meer kwijt bent. 

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte21 cm.
Diepte7 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!