LivLight Avignon Schaal Xlarge

LivLight Avignon Schaal Xlarge
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je hebt grote, kleine, ronde, vierkante, vrolijke en chique schalen. En de Schaal Avignon Xlarge hoort thuis in de categorieën groot en chic. Of beter gezegd extra groot en extra chic. Deze mooie schaal is gemaakt van hout en verkrijgbaar in verschillende warme kleuren.

De creatie van het meubelmerk LivLight heeft een diameter van 65 cm. en is perfect rond. Een schitterende hapjesschaal, bijzonder kaarsenplateau en ook een leuke woonaccessoire om allerlei andere decoratieve items op te plaatsen. Een must-have!

Bruto gewicht3.4 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte65 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten