LivLight Avignon Schaal Small

LivLight Avignon Schaal Small
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Avignon Small is een prachtige houten woonaccessoire van het meubelmerk LivLight. De ronde schaal met diameter van 39,5 cm. is gemaakt van hout en te bestellen in verschillende mooie kleuren. Fraai als kaarsenplateau of als chique fruitschaal.

En erg geslaagd met seizoensgebonden decoratieve items, bijvoorbeeld grote dennenappels en kleine pompoenen in de herfst en verschillende vaasjes met vrolijke bloemen in de zomer. Gewoonweg een prachtige woonaccessoire waar je verschillende kanten mee op kunt!

Bruto gewicht2 kg.
KleurGroen
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte39.5 cm.
Diepte39.5 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten