LivLight Avignon Schaal Ovaal Small

LivLight Avignon Schaal Ovaal Small
€ 17,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze platte Schaal Avignon Ovaal Small is een mooi item om jouw interieur mee te verfraaien. Of je deze schaal nu op de eettafel zet met een mooi servies, op het dressoir met sierlijke kandelaars of op de salontafel met verschillende kaarsen, overal staat deze woonaccessoire prachtig.

De schaal van het meubelmerk LivLight is gemaakt van hout, heeft een fijne grijze kleur en is 14 bij 39,5 cm. groot. Maak thuis ook een plekje vrij voor deze charmeur!

Bruto gewicht0.6 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte39.5 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten