LivLight Avignon Schaal Large

LivLight Avignon Schaal Large
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De smaakvolle Schaal Avignon Large is een mooie neutrale woonaccessoire uit de collectie van het meubelmerk LivLight. En net als de gelijknamige zuidelijke Franse stad is deze schaal prachtig om te zien. Gemaakt van hout en afgewerkt in een rustgevende witte tint.

De diameter van deze ronde schoonheid bedraagt 55 cm. Mooi met een fraai herfst- of kerststuk en natuurlijk ook ideaal als hapjesschaal of kaarsenplateau. Een item dat gewoonweg niet mag ontbreken in jouw stijlvolle interieur!

Bruto gewicht3 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte55 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten