LivLight Avignon Bord Large

LivLight Avignon Bord Large
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Schalen heb je in verschillende soorten en maten en iedereen heeft er wel een paar in de kast of op tafel staan. Hartstikke handig om hapjes op te serveren, als kaarsenplateau te gebruiken of allerlei andere decoratieve items op te zetten.

Een bijzonder mooi exemplaar is het Bord Avignon Large van het meubelmerk LivLight. Een platte houten schaal met diameter van 56 cm. Echt een fijne woonaccessoire om in huis te hebben!

Bruto gewicht1.8 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte56 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte4 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten