LivLight Aurel Schaal

LivLight Aurel Schaal
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Aurel van het meubelmerk LivLight geeft het woord chic een hele nieuwe dimensie. Wat de schaal zo bijzonder maakt zijn de warme kleur, antieke afwerking en de doorsnee van maar liefst 52 cm.

Een waar pronkstuk op elke tafel. Je kunt deze woonaccessoire vullen met van alles, zoals fruit, een mooi bloemstuk of hulsttakken en dennenappels. Wat je maar wilt. Deze beauty is verkrijgbaar in verschillende warme kleuren. Waar in huis maak jij plaats voor dit luxe item?

Bruto gewicht3.2 kg.
KleurBrons
Extra infoAntiek afgewerkt
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte52 cm.
Diepte52 cm.
Hoogte7 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten