LivLight Antalya Sierkussen

LivLight Antalya Sierkussen
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Antalya is een stad aan de Turkse Riviera waar je heerlijk kunt genieten van een rustgevende vakantie. En als je niet op vakantie bent kun je dankzij dit Sierkussen Antalya ook thuis lekker uitrusten.

Een paar van deze zachte woonaccessoire van het meubelmerk LivLight maken jouw bank, luie stoel of bed namelijk extra comfortabel. Met een beetje fantasie zie je in het blauwgrijze patroon van dit vierkante sierkussen de golven van de Middellandse Zee. Zo, ontspannen maar!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBlauw
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten