LivLight Anne Theelicht Set

LivLight Anne Theelicht Set
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wie niet groot is moet slim zijn, of was het nou sterk? Anyway, de Theelicht Set Anne van het meubelmerk LivLight bewijst dat een woonaccessoire niet groot of krachtig hoeft te zijn om indruk te maken. De set bestaat uit een rood, bruin en groen theelicht van elk 7 cm. hoog. Gemaakt van glas en creatief bewerkt waardoor een prettige gloed wordt verspreid als je de glaasjes vult met een waxinelichtje. Ze zijn klein deze romantische lichtjes, maar wel enorme sfeermakers!

Bruto gewicht3,75 kg.
KleurMulti 201
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte7 cm.
Diepte7 cm.
Hoogte7 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten