LivLight Andria Windlicht Small

LivLight Andria Windlicht Small smoked grijs
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Italiaanse meisjesnaam Andria betekent liefde en vreugde. Een naam die dan ook perfect past bij dit Windlicht Andria Small van het meubelmerk LivLight. Want met een brandende kaars brengt deze woonaccessoire een romantische sfeer in huis.

Het 34 cm. hoge windlicht bestaat uit een houten voet met daarboven een cilinder van gerookt glas. Verkrijgbaar met verschillende kleuren glas. Het is erg mooi om er twee of meer op een dressoir, bijzettafel of schouw te zetten. Een sfeermaker ten voeten uit!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte34 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten