LivLight Alencon Schaal

LivLight Alencon Schaal
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Alencon van het meubelmerk LivLight is een chique woonaccessoire met natuurlijke look. Het ronde bord met diameter van 41 cm. is gemaakt van natuurlijk hout en zodanig uitgesneden dat de jaarringen prachtig zichtbaar zijn.

Een erg mooi plateau om kaas of worst op te serveren, fruit op te bewaren of andere niet-eetbare decoratieve items op uit te stallen. Denk bijvoorbeeld aan je collectie kristallen of een aantal verschillende gekleurde kaarsen. Geef jij deze tijdloze en schitterende schaal ook een prominente plek bij jou in huis?

Bruto gewicht1 kg.
KleurNaturel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte41 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte7 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten