LivLight Albany Kandelaar Medium

LivLight Albany Kandelaar Medium
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Heb je een heel speciaal diner voor twee gepland? Dan mag deze sierlijke Kandelaar Albany Medium niet ontbreken. Zet er een kaars op en de prachtige zilverkleurige woonaccessoire zorgt samen met het flakkerende kaarslicht gegarandeerd voor een romantische setting. De metalen kaarsenstandaard is 34 cm. hoog en heeft charmante rondingen die voor een klassieke look zorgen. Erg geslaagd ook in combinatie met een grote kandelaar in dezelfde stijl of juist in een andere stijl. Hul jouw interieur in een warme, liefdevolle deken met deze prachtige kandelaar van het meubelmerk LivLight! 

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte34 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!