Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Aira Kandelaar

LivLight Aira Kandelaar
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kandelaar is een echte sfeermaker. Dankzij de ronde vormen heeft de Kandelaar Aira een sierlijke en lieve uitstraling. De glanzende afwerking maakt het plaatje compleet en zorgt ervoor dat de kandelaar een echte blikvanger is.

De kandelaar is smal vormgegeven en prima geschikt voor het branden van kaarsen. Afhankelijk van je woonstijl kun je kiezen voor een stompkaars of een hoge sierlijke kaars. De Kandelaar Aira is ontworpen door het meubelmerk LivLight en verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met leuke kleurcombinaties!

Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKeramiek
VerrijdbaarNee
Breedte14 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte39 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!