Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Bohr Dienblad Zilver

LivLight Bohr Dienblad Zilver

€ 44,95

€ 19,95

incl. BTW

56% korting

Je voordeel is € 25,00

Niet meer leverbaar

Het Dienblad Bohr Zilver is een prachtig product met veel mogelijkheden. Gebruik het blad bijvoorbeeld om je flessen drank op te zetten, een zelfgemaakt beeld extra te laten opvallen of in de badkamer om je verzorgingsproducten uit te stallen. Zet alle kopjes koffie op het dienblad en je hoeft maar één keer heen en weer te lopen vanaf de keuken naar de woonkamer. Gemaakt van ruw nikkel met een matte, antieke afwerking. Dankzij de twee handvaten is het blad gemakkelijk te tillen. Waar ga jij deze stijlvolle woonaccessoire van het meubelmerk LivLight voor gebruiken? 

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!