Laptoptafel Scooter

0 10 8.7 1 Laptoptafel Scooter
Bedankt voor de laptop tafel scooter . Ik hebt net ontvangen. Dank u wel. Airmam uit utrecht Laptoptafel Scooter by , February 4, 2012
4.35/ 5stars
Bedankt voor de laptop tafel scooter . Ik hebt net ontvangen. Dank u wel. Airmam uit utrecht
Laptoptafel Scooter
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Scooter laptoptafel van Interlink SAS is in hoogte verstelbaar van 75 tm 106 cm. en zwenkbaar. Deze laptoptafel is voorzien van wielen waardoor het meubel makkelijk verplaatst kan worden. Achter het top plateua is er een vak aanwezig om spullen op te zetten en aan de onderkant van het meubel is er ook een extra vak aanwezig om daar uw laptoptas bijvoorbeeld in te zetten

Het plateua dat gemaakt is van Wit MDF hout heeft een draagvermogen van 15 kg.

Dit model kan onder uw bedbankstel en stoel geschoven worden en bied veel flexibiliteit. Zeer ideaal te gebruiken in woonkamerwerkkamerslaapkamer en zelfs in fysio en tandartspraktijken.

Van deze laptoptafel is er nog maar laatste stuk in voorraad welke als showmodel in de showroom gestaan heeft en verder alleen gebruikerssporen heeft.

Bruto gewicht7.2 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht6.5 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8.7
  • Mohamed Airmam03-02-2012
    Bedankt voor de laptop tafel scooter . Ik hebt net ontvangen. Dank u wel. Airmam uit utrecht
    Score: 8.7

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten