Lalee Valencia Vloerkleed

Lalee Valencia Vloerkleed ivory
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het moderne Vloerkleed Valencia is een perfect vloerkleed om je woonkamer meer sfeer en warmte te geven. Het laagpolige vloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Lalee en geweven met garen. Zo heeft het vloerkleed een speelse touch die je aandacht trekt.

Het Vloerkleed Valencia zal je verbazen door haar zachte structuur en warme gloed. Het vloerkleed heeft een hoge dichtheid en soft touch. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en maten waaronder zelfs ronde uitvoeringen bij een aantal kleuren. Het laagpolige vloerkleed is aan de zijkanten netjes afgewerkt met een rand. Creëer warmte in je woonkamer met het Vloerkleed Valencia.

Bruto gewicht9 kg.
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!