Lalee Valencia Vloerkleed Outlet

Lalee Valencia Vloerkleed Outlet
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een rond vloerkleed is toch net even weer anders dan anders. Onder een ronde eettafel, maar zeker ook onder een vierkante of langwerpige eettafel kan een rond vloerkleed zorgen voor een speels lijnenspel. Het meubelmerk Lalee heeft daarom dit vloerkleed ontworpen.

Het Vloerkleed Valencia Outlet heeft een warme taupe kleur. Verder heeft het vloerkleed een laagpolige structuur met een polhoogte van 20 mm. en een hoge weefdichtheid. De woonaccessoire is gemaakt van PP heatset Frisee met zijde polyester en de pollen zijn gedraaid met drie kleuren garen. Bij dit outletmodel van het Vloerkleed Valencia ontbreekt de originele verpakking.

Bruto gewicht24 kg.
KleurVAL 900 Taupe
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte240 cm.
Diepte240 cm.
Hoogte2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!