Lalee Valencia Vloerkleed Beige Outlet

Lalee Valencia Vloerkleed Beige Outlet
€ 209,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een mooi vloerkleed met een warme look en feel. Het Vloerkleed Valencia Outlet is ontworpen door het Duitse meubelmerk Lalee. Door speciale weeftechnieken en een hele mooie afwerking heeft dit vloerkleed een goed productkwaliteit.

Het Vloerkleed Valencia Outlet is gemaakt van polyester poolen met een laagpolige structuur. Omdat de poolen gedraaid zijn met verschillende draden heeft het vloerkleed een speelse knipoog. De zijkanten zijn eveneens mooi afgewerkt. Dit laagpolig vloerkleed heeft een afmeting van 160x230 cm. Door de neutrale kleuren is het outlet vloerkleed heel goed te combineren. Dit is het laatse model in deze kleur en maat.

Bruto gewicht15 kg.
KleurBeige
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!