Lalee Towerland Kindervloerkleed Outlet

Lalee Towerland Kindervloerkleed Outlet
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Kindervloerkleed Towerland heeft een perfecte productkwaliteit en past zowel in een meisjes- als jongenskamer.

Het Kindervloerkleed Towerland Outlet heeft een strak geweven structuur waardoor de woonaccessoire lekker zacht is. Bovendien is een kindervloerkleed in de kinderkamer veiliger voor spelende kids dan een kale vloer. Ook is het kindervloerkleed laagpolig uitgevoerd waardoor schoonmaken gemakkelijk gaat. Het leuke zigzag patroon is uitgevoerd in fris geel en grijs wat zorgt voor een speelse uitstraling. Dit kindervloerkleed is een showroommodel. Het tapijt is schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht5 kg.
KleurMulti Color
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte180 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!