Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Tango Vloerkleed 80x150 Rood

Lalee Tango Vloerkleed 80x150 Rood
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een heerlijk zacht en warm vloerkleed dat echt comfortabel aanvoelt. Het Vloerkleed Tango is bijzonder dankzij de fijne structuur en een zachte uitstraling. Bovendien is dit tapijt handgeven en behoort het model tot de nieuwe collectie van het meubelmerk Lalee. Het hoogpolige Vloerkleed Tango is een fris tapijt dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten.

De effen kleur wordt onderbroken door een lichte glans waardoor het vloerkleed erg speels is. Dit hoogpolige vloerkleed heeft een polhoogte van ongeveer 30 mm. en een katoenen onderkant. Het heerlijke vloerkleed zorgt voor warme voetjes tijdens koudere dagen.

Bruto gewicht3 kg.
KleurRood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% Polyester
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!