Lalee Tango Vloerkleed Outlet Zand

Lalee Tango Vloerkleed Outlet Zand

€ 54,95

€ 29,95

incl. BTW

45% korting

Je voordeel is € 25,00

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Tango Outlet Zand is een heerlijke woonaccessoire. Dankzij een hoogpolige structuur zorgt het model voor veel comfort en warmte. Het vloerkleed is door het meubelmerk Lalee ontworpen en verkrijgbaar in een mooie zandkleur. Het Vloerkleed Tango Outlet Zand is gemaakt van polyester met een kantoenen onderkant.

Het model is handgeweven waardoor het vloerkleed speciaal en kwalitatief is. De polhoogte van dit model is 30 mm. Het hoogpolige vloerkleed heeft een warme kleur die tegelijkertijd ook heel neutraal is. Dit is een outlet vloerkleed omdat de kleur uit de collectie is.

Bruto gewicht5 kg.
KleurTAN 140 Zand
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% Polyester
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte3 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!