It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Lalee Style Vloerkleed

0 10 10 1 Lalee Style Vloerkleed
Kleuren (grijstinten) kwamen zeer goed overeen met de werkelijke kleuren. Nog zachter dan te zien was op de foto. Heel mooi kleed! Lalee Style Vloerkleed by , January 14, 2015
5/ 5stars
Kleuren (grijstinten) kwamen zeer goed overeen met de werkelijke kleuren. Nog zachter dan te zien was op de foto. Heel mooi kleed!
Lalee Style Vloerkleed 702 antraciet
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit handgeweven vloerkleed geeft je inrichting een warme en huiselijke uitstraling. Het vloerkleed heeft een hoogpolige structuur en is uitgevoerd in twee soorten pollen die een speels effect garanderen. Dankzij deze combinatie is het Style vloerkleed een ware aanvulling op je inrichting.

Het Style vloerkleed is uitgevoerd in extra zachte polyester en heeft een polhoogte van 28 mm. Dankzij de strak geweven structuur is het hoogpolige vloerkleed van zware kwaliteit. Naast de keuze uit diverse uitvoeringen heb je bij dit vloerkleed ook de keuze uit vier afmetingen.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht12 kg.
Materiaal10% Polyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
10
  • Nora Faber14-01-2015
    Kleuren (grijstinten) kwamen zeer goed overeen met de werkelijke kleuren. Nog zachter dan te zien was op de foto. Heel mooi kleed!
    Score: 10

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!