Lalee Style Vloerkleed Wit

Lalee Style Vloerkleed Wit
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooi vloerkleed dat de koude avonden net even wat warmer maakt. Daarnaast heeft het vloerkleed ook een hele warme uitstraling waardoor de gehele woonkamer een warmere look krijgt. Het Vloerkleed Style Wit is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Dit hoogpolige vloerkleed is handgeweven en gemaakt van super zacht materiaal. Hierdoor staat warmte zeker centraal bij dit model.

Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 28 mm. De poolen zijn gemaakt van twee soorten garen in een zilveren en witte kleur. Verder is het Vloerkleed Style wit handgeweven. Deze kleur is niet meer leverbaar waardoor het laatste model is afgeprijsd.

Bruto gewicht7 kg.
KleurSTY 700 Zilver-Wit
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!