Lalee Style Vloerkleed Outlet

Lalee Style Vloerkleed Outlet
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed dat gegarandeerd voor warmt en comfort zorgt. Met het Vloerkleed Style voor je bank verandert jouw woonkamer in een oase van rust en ruimte. Die prachtige vloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Het Vloerkleed Style Outlet heeft een hoogpolige structuur met een polhoogte van 28 mm.

De draden zijn op een speelse manier geweven volgens het shaggy principe. Dit zorgt voor een speels effect in een egale unikleur. Bovendien is het hoogpolige vloerkleed met de hand geweven en aan de onderkant afgewerkt met katoen. Dit is een outletmodel vanwege het ontbreken van de originele verpakking.

Bruto gewicht20 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal10% Polyester
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!