Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Style Vloerkleed Outlet Nougat

Lalee Style Vloerkleed Outlet Nougat

€ 129,00

€ 99,95

incl. BTW

23% korting

Je voordeel is € 29,05

Niet meer leverbaar

Comfortabel, modern en sfeervol, het Vloerkleed Style Outlet Nougat is een model om van te houden. Dit vloerkleed is door het meubelmerk Lalee ontworpen. Dankzij het moderne patroon met vierkante blokken past dit model bij een trendy interieur. Het vloerkleed is gemaakt van polyester poolen met een extra zachte touch.

De poolen zijn 28 cm. hoog waardoor het Vloerkleed Style Outlet Nougat bij de hoogpolige modellen behoort. Verder heeft het model een mooie afwerking en strak geweven structuur. Het vloerkleed is uitgevoerd in bruin, beige en crème. Dit outlet vloerkleed is uit de collectie en dus het allerlaatste model.

Bruto gewicht12 kg.
KleurSTY 702 Nougat
Materiaal100% Polyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!