Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Style Vloerkleed Outlet Ivory

Lalee Style Vloerkleed Outlet Ivory
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit heerlijke vloerkleed zorgt voor veel comfort en sfeer in je woning. Het model is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Het Vloerkleed StyleOutlet Ivory heeft een hoogpolige structuur en lichte kleur. Hierdoor staat het model leuk op een donkere of juist lichte vloer.

Het Vloerkleed Style Outlet Ivory is uitgevoerd in polyester en heeft twee soorten poolen. Dit zorgt voor een speels effect. De poolen van dit model zijn 28 cm. hoog. Verder heeft het vloerkleed een afmeting van 160x230 cm. Het outlet vloerkleed is helaas uit de collectie. Dit is het allerlaatste model.

Bruto gewicht12 kg.
KleurIvory
Materiaal100% Polyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!