Lalee Style Vloerkleed Outlet Beige

Lalee Style Vloerkleed Outlet Beige
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooi vloerkleed met een zachte structuur. Het Vloerkleed Style Outlet Beige is gemaakt van zacht materiaal. Ook is het model strak geweven en mooi afgewerkt. Het meubelmerk Lalee heeft het model ontworpen.

Het Vloerkleed Style Outlet Beige is 200 x 290 cm. groot. Je kunt het model dan ook prima onder je eethoek of je salontafel neerleggen. Het vloerkleed is gemaakt van polyester poolen van 28 mm. hoog. Dit tapijt behoort dan ook bij de hoogpolige vloerkleden. Dankzij de warme, beige kleur is het hoogpolig vloerkleed ook gemakkelijk te combineren. Dit outlet vloerkleed is de laatste uit de collectie.

Bruto gewicht20 kg.
KleurSTY 700 Beige
Materiaal100% Polyester
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!