Lalee Style Vloerkleed Outlet Antraciet

Lalee Style Vloerkleed Outlet Antraciet
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zacht, comfortabel en warm, dit vloerkleed is een geweldige woonaccessoire. Het model is door het meubelmerk Lalee ontworpen. Het Vloerkleed Style Outlet Antraciet heeft een moderne vormgeving en neutrale kleur. Je kunt het model dus heel gemakkelijk combineren.

De poolhoogte van het vloerkleed 28 mm. Het model is gemaakt van polyester met een extra zachte touch. Het Vloerkleed Style Outlet Antraciet heeft een patroon met vierkante vakken in de kleuren zwart, grijs en wit. Ook is het vloerkleed strak geweven waardoor het model een goede prijskwaliteit verhouding heeft. Dit outlet vloerkleed is uit de collectie. Dit is het allerlaatste model.

Bruto gewicht7 kg.
KleurSTY 702 Antraciet
Materiaal100% Polyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!