Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Style Vloerkleed Outlet Antraciet 160

Lalee Style Vloerkleed Outlet Antraciet 160
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit mooie vloerkleed past perfect in een modern interieur. Door de vierkante blokken zorgt het Vloerkleed Style Outlet Antraciet 160 voor een stukje sfeer in je trendy woonkamer. Het hoogpolig vloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Lalee.

Dit vloerkleed is geproduceerd met polyester en heeft een poolhoogte van 28 mm. De poolen zijn gemaakt van twee soorten draden zodat het Vloerkleed Style Outlet Antraciet 160 een speelse look heeft. Dankzij een maat van 160x230 cm. is het vloerkleed lekker groot. Dit model is een outlet vloerkleed. Dit is het allerlaatste exemplaar in deze maat en kleur.

Bruto gewicht12 kg.
KleurAntraciet
Materiaal100% Polyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!