It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Lalee Style Vloerkleed 80x150 Antraciet Outlet

Lalee Style Vloerkleed 80x150 Antraciet Outlet

€ 44,95

€ 22,50

incl. BTW

50% korting

Je voordeel is € 22,45

Niet meer leverbaar

Dit handgeweven vloerkleed geeft je inrichting een warme en huiselijke uitstraling. Het vloerkleed heeft een hoogpolige structuur en is uitgevoerd in twee soorten pollen die een speels effect garanderen. Dankzij deze combinatie is het Style vloerkleed een ware aanvulling op je inrichting.

Het Style vloerkleed is uitgevoerd in extra zachte polyester en heeft een polhoogte van 28 mm. Dankzij de strak geweven structuur is het hoogpolige vloerkleed van zware kwaliteit. Naast de keuze uit diverse uitvoeringen heb je bij dit vloerkleed ook de keuze uit vier afmetingen.

Dit vloerkleed betreft een retour die nooit geopend en gebruikt is. Omdat het de laatste kleed betreft, wordt het met 50% korting aangeboden.

Bruto gewicht4 kg.
KleurAntraciet
Extra infoDit vloerkleed betreft een retour die nooit geopend en gebruikt is. Omdat het de laatste kleed betreft, wordt het met 50% korting aangeboden.
Garantie1 jaar garantie
Materiaal10% Polyester
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte2.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten