Lalee Stars Kindervloerkleed

Lalee Stars Kindervloerkleed
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De kinderkamer is natuurlijk niet compleet zonder een speels vloerkleed. Felle kleuren en een leuk patroon mogen niet ontbreken bij een stijlvol kindervloerkleed. Het design Vloerkleed Stars heeft alles wat kinderen willen en laat ze elke dag met een goed humeur opstaan. Creëer een glimlach op het gezicht van je kind met dit zachte tapijt.

Een design vloerkleed voor in de kinderkamer geeft niet alleen een gezellige sfeer maar ook een veilig gevoel. Door het Vloerkleed Stars kunnen je kinderen niet te hard vallen of zich bezeren. Laat je kinderen met een gerust hart spelen op dit kindvriendelijke vloerkleed en kijk met een glimlach toe.

Met het zachte Vloerkleed Stars richt je de kinderkamer of de speelplek compleet in. Niet alleen voor je kleine maar ook voor jezelf geeft het vloerkleed een gevoel van luxe. Zo heb je tijdens de slapeloze nachten van je kind of tijdens het voorlezen van een boekje nooit koude voeten. Door de zacht handgeweven structuur van dit kindertapijt en de kwalitatieve materialen kunnen jij en je kleine elke dag genieten van een comfortabel gevoel.

Het Vloerkleed Stars is ontworpen door het merk Tulp. Omdat het kindervloerkleed handgeweven is kun je rekenen op een degelijke vloerkleed dat ook bestand is tegen je kids. Het design tapijt is uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée wat een lange levensduur garandeert. Zo kunnen jij en je kids eindeloos genieten van de vrolijke patronen op dit design vloerkleed. Het design vloerkleed is laagpolig en heeft een polhoogte van 13 mm. Het gewicht van het vloerkleed is 2.500 gram per vierkante meter.

Om nog meer gezelligheid te creëren is het design Vloerkleed Stars voorzien van een speciaal 3D effect. Hierdoor komen de patronen mooi naar voren waardoor je verrast zult worden door dit zachte kindertapijt. Zoals de naam als zegt is het design vloerkleed voorzien van allemaal verschillende sterren die op een aparte manier zijn vormgegeven. De sterren zorgen voor een eigentijdse uitstraling van dit kindvriendelijke vloerkleed.

Het kindertapijt is verkrijgbaar in twee maten en twee kleuren. Zo is de blauwe uitvoering natuurlijk prima geschikt voor een stoere jongenskamer terwijl de rode uitvoering voor zowel een jongens als een meisjeskamer gebruikt kan worden. Zo kun je onbeperkt mixen en matchen waardoor het inrichting van je kinderkamer een makkie is.

Leverbare afmetingen:

  • 100x150 cm.
  • 133x190 cm.
Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!