Lalee Star Vloerkleed Outlet Rood

Lalee Star Vloerkleed Outlet Rood
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een druk vloerkleed is het wel, maar als je een rustige inrichting hebt is dat helemaal niet erg! Het Vloerkleed Star Outlet Rood van het meubelmerk Lalee valt zeker op in je woonkamer en brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Het Oosterse vloerkleed heeft een laagpolige structuur met een poolhoogte van 11 mm..

De onderkant van het vloerkleed is afgewerkt middels jute. De pollen van het Vloerkleed Star Outlet Rood zijn geweven middels het PP-Heatset principe waarbij de pollen op een speciale manier gedraaid zijn. Dit Oosterse vloerkleed is een showroommodel welke onbeschadigd en schoon is.

Bruto gewicht9 kg.
KleurSTA 312 Rood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!