Lalee Samba Vloerkleed

Lalee Samba Vloerkleed
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een hoogpolige vloerkleed staat voor een zacht gevoel aan je voeten en een warme sfeer in je woonkamer. Het hoogpolige Vloerkleed Samba van het merk Lalee is zo'n vloerkleed waar je je comfortabel bij voelt. Het vloerkleed is geweven met de beste materialen en mooi afgewerkt dankzij een dikke rand.

Het vloerkleed heeft een polhoogte van 40 mm. en valt hierdoor onder de hoogpolige vloerkleden. Natuurlijk is iedere woonkamer anders ingericht. Daarom is het Vloerkleed Samba verkrijgbaar in vier kleuren en vier maten. Zo kun je een vloerkleed uitkiezen die perfect bij zowel je woonsmaak als je woonruimte past.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal50% Polyester , 50% PP-Heatset Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!