Lalee Sahara Vloerkleed Rood Outlet

Lalee Sahara Vloerkleed Rood Outlet
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Oosterse vloerkleden zijn tegenwoordig helemaal hot! Of je nu een klassiek interieur met donkere vloer hebt of juist een lichte inrichting met natuurlijke elementen; een vloerkleed met Oosterse print fleurt de ruimte helemaal op. Dat geldt ook zeker voor het Vloerkleed Sahara Rood Outlet van het meubelmerk Lalee.

Dankzij de mooi geweven structuur komt de dieprode kleur goed tot zijn recht. Het vloerkleed is zeer laagpolige en heeft een polhoogte van 7 mm. Hierdoor is de woonaccessoires gemakkelijk schoon te houden. Het vloerkleed Sahara is aan de zijkanten netjes afgewerkt. Dit is een showroommodel welke schoon en onbeschadigd is.

Bruto gewicht20 kg.
KleurSAH 117 Rood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-BCF
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!