Lalee Sahara Vloerkleed Rood 117 Outlet

Lalee Sahara Vloerkleed Rood 117 Outlet
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een prachtig vloerkleed dat wordt gekenmerkt door klassieke motieven en warme kleuren. Bij de kleursamenstelling is diep rood als basis gebruikt waardoor het laagpolige vloerkleed zorgt voor een authentieke sfeer.

Dit Perzische vloerkleed is ontworpen door het bekende meubelmerk Lalee. De zijkanten zijn perfect afgewerkt en de onderkant van het tapijt is afgewerkt met jute. Het Vloerkleed Sahara Rood 117 Outlet heeft een polhoogte van 7 mm. waardoor de woonaccessoires gemakkelijk te onderhouden is. Creëer een warme en gezellig sfeer in je woning met het Vloerkleed Sahara. Dit model is een outletmodel waarvan de originele verpakking ontbreekt.

Bruto gewicht17 kg.
KleurSAH 117 Rood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-BCF
Breedte280 cm.
Diepte370 cm.
Hoogte0.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!