Lalee Sahara Vloerkleed Beige Outlet

Lalee Sahara Vloerkleed Beige Outlet
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een Oosters vloerkleed zorgt voor warmte en gezelligheid in de woonkamer. Dit is ook zeker het geval bij het Vloerkleed Sahara Beige Outlet. Dankzij een speciaal weefproces komen de kleuren goed tot hun recht en is het vloerkleed netjes afgewerkt.

Het Vloerkleed Sahara is ontworpen door het meubelmerk Lalee en heeft een polhoogte van 7 mm. Dankzij de zeer laagpolige structuur kun je het vloerkleed gemakkelijk schoonhouden. Hierdoor is de woonaccessoires ook geschikt voor in bijvoorbeeld een woonkeuken. Het Oosterse vloerkleed heeft een mooie print met een medaillon in het midden. Dit is een showroommodel dat schoon en onbeschadigd is.

Bruto gewicht9 kg.
KleurSAH 102 Beige
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP / Pes
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!