Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Rio Vloerkleed

Lalee Rio Vloerkleed
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Rio is voorzien van artistieke patronen die direct je aandacht trekken. Het vloerkleed is geweven met de beste materialen en heeft een hoogpolige structuur. De polen van het vloerkleed zijn op een speelse manier om elkaar heen gedraaid waardoor de artistieke uitstraling versterkt wordt.

Het Vloerkleed Rio heeft een polhoogte van 30 mm. en is van zware kwaliteit. De vrolijke kleuren maken het vloerkleed tot een echte must have voor in iedere woonkamer. Je kunt het vloerkleed bestellen in diverse uitvoeringen, kleuren en maten waardoor het Vloerkleed Rio altijd in jouw woonkamer past.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!