Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 160

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 160
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Heb je een donkere vloer die je wilt opfleuren? Of heb je juist een licht interieur waarin de sfeer ontbreekt? Dan is het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 160 een perfect tapijt. Dankzij de zilverwitte kleur is dit hoogpolig vloerkleed een lust voor het oog.

Het model is 160x230 cm. groot. Dankzij de grootte past het tapijt goed bij een zithoek of eethoek. De hoogpolige structuur zorgt voor comfort. De poolen zijn gemaakt van polypropyleen. Verder heeft het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 160 een poolhoogte van 45 cm. Het meubelmerk Lalee heeft dit outlet vloerkleed ontworpen.

Dit vloerkleed betreft een retour die nooit geopend en gebruikt is. Omdat het de laatste kleed betreft, wordt het met 50% korting aangeboden.

Bruto gewicht9 kg.
KleurZilver
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!