Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zwart 160

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zwart 160
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een zwart vloerkleed, het kan prachtig staan op een eikenhouten vloer. Met een model zoals het Vloerkleed Relax Outlet Zwart 160 geef je jouw interieur een warme en comfortabele boost. Het vloerkleed is door het meubelmerk Lalee ontworpen.

Dit hoogpolig vloerkleed is gemaakt van polypropyleen. De poolhoogte is 45 mm. Daarnaast zijn de poolen met twee draden gedraaid waardoor het vloerkleed speels oogt. Het Vloerkleed Relax Outlet Zwart 160 heeft een grootte van 160x230 cm. waardoor het model goed is voor onder je salontafel of eettafel. Dit is een outlet vloerkleed omdat het model uit de collectie is.

Bruto gewicht17 kg.
KleurZwart
Netto gewicht15 kg.
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!