Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 80

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 80
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 80 is een mooi vloerkleed van 80 x 150 cm. groot. Het model behoort bij de collectie van het meubelmerk Lalee. Door de speelse structuur en effen kleur kun je veel kanten op met dit model.

Het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 80 is gemaakt van polypropyleen. De poolen zijn uitgevoerd in lange, speelse draden. Het vloerkleed heeft een poolhoogte 45 mm. Door de zilverwitte kleur is dit vloerkleed redelijke besmettelijk. Je kunt het model het beste neerleggen in een ruimte waar men zonder schoenen loopt. Dit is een outlet vloerkleed welke uit de collectie is.

Bruto gewicht3 kg.
KleurZilver
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% PP Heatset
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten