Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 120

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Zilver 120
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een zilverwit vloerkleed! Het lijkt eng en veel mensen zijn waarschijnlijk bang voor vlekken. Natuurlijk moet je voorzichtig doen met een licht model zoals het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 120. Maar als je hem hebt, is hij prachtig.

Op een donkere vloer of juist op een hele lichte vloer is dit vloerkleed prachtig. Dit model is gemaakt van polyester poolen van 45 cm. hoog. De lange poolen zorgen voor een speelse look. Het Vloerkleed Relax Outlet Zilver 120 is 120 x 170 cm. groot. Omdat dit model uit de collectie is, is het laatste outlet vloerkleed met korting te bestellen.

Bruto gewicht6 kg.
KleurZilver
Materiaal100% PP Heatset
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!