Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rood 160

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rood 160
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Vloerkleed Relax Outlet Rood 160 heb je echt een aandachtstrekker in huis. Door de mooie rode kleur past dit vloerkleed goed in een zwart/wit interieur. Maar ook bij hout of in een modern interieur combineert dit vloerkleed van het meubelmerk Lalee heel mooi.

Het Vloerkleed Relax Outlet Rood 160 heeft een poolhoogte van 45 cm. waardoor het model tot de categorie hoogpolige vloerkleden hoort. De poolen zijn op een speelse manier geweven en gemaakt van polypropyleen. Het rode vloerkleed is 160x230 cm. groot. Je kunt het model dus goed onder een tafel neerleggen. Dit is een outlet vloerkleed.

Bruto gewicht9 kg.
KleurRood
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!