Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Zilver

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Zilver
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Op een donker houten vloer of op een licht marmeren of eiken vloer, het Vloerkleed Relax Outlet Rond Zilver is echt prachtig. Dit model is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Dankzij de ronde vorm doet het vloerkleed vriendelijk aan.

Het Vloerkleed Relax Outlet Rond Zilver is gemaakt van polyester. De poolen hebben een hoogte van 45 mm. en zijn speels vormgegeven. Natuurlijk moet je met dit hoogpolig vloerkleed uitkijken. Dankzij de zilverwitte kleur is het model geschikt voor ruimtes waar men niet met schoenen loopt. Dit outlet vloerkleed is afgeprijsd omdat het model uit de collectie is.

Bruto gewicht6 kg.
KleurZilver
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte160 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!