Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Ivory

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Ivory
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een crème wit vloerkleed, je houdt ervan of je haat het. Ook al is wit een besmettelijke kleur, het Vloerkleed Relax Outlet Rond Ivory is onwijs populair. Juist door de kleur is het vloerkleed leuk op een donkere vloer of juist bij een licht interieur.

Het Vloerkleed Relax Outlet Rond Ivory is uitgevoerd in polyester. Het model is rond van vorm en heeft een diameter van 160 cm. De poolen zijn ieder apart gedraaid waardoor het ronde vloerkleed een speels oppervlak heeft. De uitvoering van dit hoogpolig vloerkleed is niet meer leverbaar. Daarom heeft dit outlet vloerkleed een leuke korting.

Bruto gewicht6 kg.
KleurIvory
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte160 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!