Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Bruin

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Rond Bruin
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een rond vloerkleed, je kunt er alle kanten mee op. Door de ronde vorm zorgt een dergelijke woonaccessoire voor een leuke onderbreking tussen je vierkante meubels. Daarnaast is het Vloerkleed Relax Outlet Rond Bruin leuk voor onder een ronde tafel.

Dit vloerkleed 160 x 160 cm. groot en gemaakt van polyester. De poolen hebben een hoogte van 35 mm. Omdat de poolen ieder apart gedraaid zijn heeft het Vloerkleed Relax Outlet Rond Bruin een speelse look. Dit model is uitgevoerd in een neutrale lichtbruine kleur. Het ronde outlet vloerkleed is uit de collectie.

Bruto gewicht6 kg.
KleurLichtbruin
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte160 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!