Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Bruin 140

Lalee Relax Vloerkleed Outlet Bruin 140
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De kleur van dit vloerkleed is een algemene, warme kleur die mooi combineert met hout in bijvoorbeeld een landelijk of klassiek interieur. Het Vloerkleed Relax Outlet Bruin 140 is door het meubelmerk Lalee ontworpen.

Dit model heeft een hoogpolige structuur met een poolhoogte van 45 mm. Het vloerkleed is gemaakt van polyester met poolen die apart van elkaar gedraaid zijn. Hierdoor heeft het Vloerkleed Relax Outlet Bruin een speelse look. Dit hoogpolig vloerkleed is 140 x 200 cm. groot waardoor het model past onder een tafel. Dit is een outlet vloerkleed en tevens de laatste uit de collectie.

Bruto gewicht12 kg.
KleurLichtblauw
Materiaal100% PP Heatset
Breedte140 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte4.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!