Lalee Princess Vloerkleed

Lalee Princess Vloerkleed
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het sierlijke vloerkleed Princess doet haar naam eer aan. Het vloerkleed heeft een chique en luxe uitstraling waar je blik direct door getrokken wordt. Deze uitstraling wordt versterkt door de glimmende lurex draden die door het vloerkleed heen geweven zijn. De sierlijke patronen maken het Vloerkleed Princess tot een echte must have.

Het vloerkleed heeft een laagpolige structuur met een polhoogte van 10 mm. Voor een comfortabel gevoel is het vloerkleed strak geweven met de beste materialen. Bovendien is dit luxe vloerkleed verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten. Het Vloerkleed Princess maak van iedere ruimte een stijlvol geheel.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 80 x 300 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!